Achtergrond

Meesters op de Gitaar is de enige gitaarserie in het Concertgebouw van Amsterdam. De serie bestaat jaarlijks uit drie concerten van internationaal gerenommeerde gitaristen. Behalve aan de reeds gevestigde wereldtop, biedt de serie ieder seizoen plaats aan tenminste één jonge, veelbelovende gitarist.

Op deze site aandacht voor het laatste nieuws rond de serie, de stand van zaken rond de programmering, de sponsor, achtergrondinformatie over en interviews met de artiesten. Met een e-mail abonnement blijft u op de hoogte.

Meesters op de gitaar bestaat sinds 1986 en wordt sinds 1998 geprogrammeerd door gitariste Esther Steenbergen en gitaarbouwer Otto Vowinkel. Meesters op de Gitaar is tot nu toe mede mogelijk gemaakt door:

Meesters op de Gitaar ontvangt geen subsidie. Steun vanuit het bedrijfsleven is dan ook van harte welkom. Als sponsor van een concert of van de gehele serie (hoofdsponsor) kunt u bijvoorbeeld een ontvangst organiseren voor uw relaties, de artiesten ontmoeten of een exclusieve inleiding bijwonen, voorafgaand aan het concert. Sponsoring biedt niet alleen voordelen voor u, ook ons publiek zal u eeuwig dankbaar zijn.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring? Neem voor meer informatie contact met ons op.