Concerten 2012-2013

De nieuwe generatie komt er aan. Maar die komt niet uit de lucht vallen.

  • Op 8 september opent de Jordaanse gitarist Tariq Harb onze serie.
    Hij won afgelopen jaar het Barrios Concours in Paraguay. Een initiatief van Berta Rojas die afgelopen jaar een prachtig concert in onze serie gaf.
  • Op 2 februari is het de beurt aan Johannes Möller.
    Hij heeft een bewogen jaar achter de rug. Als winnaar van de prestigieuze Concert Artist Competition in Amerika gaf hij meer dan zestig concerten over de hele wereld. Tussen de concerten door werd hij voor de eerste keer vader. Johannes studeerde o.a. bij Zoran Dukic die eerder in onze serie te beluisteren was.
  • Op 30 maart sluiten we af met de jonge Bosniër Sanel Redzic.
    Hij heeft meer dan twintig internationale prijzen op zijn naam staan waaronder de eerste prijs van het Portugese festival Guitar Mania. De artistieke leiding van dit festival is in handen van Duo Melis. Ook zij waren eerder in onze serie te beluisteren.

Kortom, we bouwen aan een traditie.

Huishoudelijke mededelingen

De folder
Wanneer u afgelopen jaar de folder heeft ontvangen is de kans groot dat u hem ook dit jaar weer krijgt thuisgestuurd. Mocht dat niet het geval zijn: vraag de folder aan.

De Nieuwsbrief
Beschouwingen over de serie, het laatste nieuws, programma’s en andere zaken worden bekend gemaakt via deze site. Wilt u op de hoogte blijven zonder steeds op de site te hoeven kijken, neem dan een abonnement op de Nieuwsbrief

De BTW
Afgelopen jaar besloten we de BTW verhoging niet door te rekenen. Dat kostte ons bijna de kop. Daarom besloten we dit jaar de BTW verhoging wel in de toegangsprijzen te verwerken. Nadat de begroting was opgemaakt en goedbevonden, de folder was ontworpen, de contracten waren opgemaakt en alle prijzen waren doorgegeven aan het Concertgebouw en het AUB, werd de BTW weer verlaagd.
Als we dit jaar de recessie overleven, gaan volgend jaar de prijzen weer omlaag of komen we u anderszins tegemoet. Met dank aan de politiek.